Потап зізнався, як боровся з залицяльниками Насті Каменських: “Потрібно добиватися”

Потап і Настя Каменських 

Днями Потап відсвяткував 13-річчя свого первістка, сина Андрія. У компанії колишньої дружини Ірини Горової він привітав іменинника та провів час з сім’єю. Тепер же продюсер дав відверте інтерв’ю про своє особисте життя і розкрив секрети взаємин з Настею Каменських.

Вже як три роки репер і співачка щасливі у шлюбі. До того як офіційно підтвердити свій роман, пара довго приховувала почуття від публіки, але не завжди це вдавалося зробити на 100%. В інтерв’ю програмі “ЖВЛ” Олексій зізнався, що одного разу стеження папараці набридли йому, тому він вдався до кардинальних заходів.

Вони так задовбали нас, що ми двома машинами заблокували папараці. Я заліз на машину, зверху розтоптав їм всю стелю машини. Трохи їх пригальмував! Але приватне життя хотілося б залишити приватним, — згадав артист.

Потап зізнався, як боровся з залицяльниками Насті Каменських: "Потрібно добиватися"
Настя Каменських і Потап

Але для того щоб створити сім’ю з любов’ю всього життя Потапу довелося піти з сім’ї та зізнатися самому собі в почуттях до іншої дівчини. Крім цього чоловік боровся за стосунки з Каменських, про що вперше розповів.

Як виявилося, в конкурентах продюсера були відомі українські особистості, імена яких він вважав за краще не розкривати. За словами зірки, йому потрібно було стати найкращим з усіх них.

Вона взагалі така дівчина, гарна, що я знаю мінімум 20 супер-зірок, яких я міг би назвати, але мені дуже незручно перед ними, бо у них є дружини, і все інше… які дуже-дуже хотіли Настю. У будь-якому сенсі. Як жінку, як коханку, як дружину. І щоб стати чоловіком Насті, треба було стати крутішим за всіх! — зізнався він.

Щоб завоювати прихильність коханої йому доводилося навіть зустрічатися з її шанувальниками.

Треба добиватися свою жінку! З кимось з них я зустрічався! Вони не сказали їй, як шалено вони її кохають! А я сказав! — підсумував Олексій Потапенко.

Також український продюсер зізнався, що мріє про спадкоємців і навіть розсекретив бажану кількість. У розмові з журналісткою він зазначив, що хоче чотирьох дітей від Насті Каменських. Одного сина артист вже виховує, але хоче мати п’ятьох дітей.

Читайте також  Як провів різдвяну ніч Джастін Бібер

Потап зізнався, як боровся з залицяльниками Насті Каменських: "Потрібно добиватися"
Настя Каменських і Потап

Нещодавно Потап показав новий склад легендарної групи ABBA.


Печать страницы