“Пишаюсь бути твоєю”: голлівудська знаменитість Іванна Сахно привітала Україну

Іванна Сахно

24 серпня українські зірки зробили цілий флешмоб поздоровлень з Днем Незалежності України, до якого приєдналася і голлівудська зірка Іванна Сахно. Українська актриса, яка будує успішну кінокар’єру в Голлівуді та Європі, опублікувала відео з жовто-блакитним букетом квітів, на якому тричі прокричала слова “Слава Україні”.

Я працювала в День Незалежності та була оффлайн, але цілий день відзначала нашу незалежність в серці та гучними вигуками на вулицях Франції між жовто-блакитних кольорів. З Днем Незалежності, Україно! Пишаюся бути твоєю, підписала публікацію Іванна Сахно.

Попри запізніле привітання українські передплатники знаменитості залишилися в захваті від привітання Іванни та підтримали її в коментарях.

https://instagram.com/p/CTBxH-8joC6

Нагадаємо, Іванна Сахно народилася в Києві, проте у віці 13 років переїхала разом з батьками в Канаду. По завершенню школи дівчина перебралася в США і почала отримувати ролі в малобюджетних фільмах. Через деякий час, в жовтні 2016 року, Іванна отримала одну з головних ролей в блокбастері “Тихоокеанський рубіж 2”, а ще через рік дівчина зіграла роль російської найманої вбивці в блокбастері “Шпигун, який мене кинув”.

Нещодавно стало відомо, що сім’я Міхаеля Шумахера вперше після трагедії розповіла про легендарного гонщика.


Печать страницы




Читайте також  Після скандального розлучення Саша Бо виходить заміж вдруге