Наталя Могилевська зізналася, як схудла за один день

Наталія Могилевська

24 серпня телеканал “Україна” покаже грандіозне шоу “З Днем народження, Україно!”, в якому найпопулярніші артисти країни виконають улюблені пісні всіх поколінь. За лаштунками концерту співачка Наталія Могилевська відверто розповіла, що ледь не програла спір на схуднення.

Популярна співачка Наталія Могилевська у масштабному шоу виконає свої хіти “Я завелась” і “Відірватись від землі”. На сцені артистка продемонструвала чудову форму і розповіла справжню історію свого схуднення.

Моя дієтологиня склала для мене дієту, і чесно скажу, все було в кайф. Але в день, коли треба було показати результат, у мене було зайвих 300 грамів. зізналась співачка Наталія Могилевська за лаштунками.

Але зірка не розгубилась і за день зробила все можливе, щоб отримати бажану цифру на вагах:

Це був дуже кумедний день, під час якого мої підписники в Інстаграм слідкували за моїм експрес-схудненням, — розповіла Наталія Могилевська за лаштунками святкового концерту каналу “Україна”. — Що я тільки не робила: баня, супер-таблетка і все, що можна собі уявити. І звичайно, я нічого не їла. А о 23:37, коли отримала потрібний результат на вагах, змогла нарешті поїсти.

Наталя Могилевська зізналася, як схудла за один день
Наталія Могилевська


Печать страницы




Читайте також  Секрет схуднення Санти Дімопулос: як співачка скинула 15 кілограм