Принц Гаррі повернеться до Великобританії з Арчі — ЗМІ

Принц Гаррі

Принц Гаррі планує приїзд на батьківщину, до Великобританії, з нагоди відкриття статуї на честь своєї матері — принцеси Діани. І якщо вірити останнім повідомленням, то прибуде він не один, а з сином Арчі.

За інформацією видання Express, яке посилається на автора книги “Принц Гаррі: внутрішня історія” Дункана Ларкомба, Меган Маркл з новонародженою донькою залишиться в США.

Судячи з того, що я чув з надійних королівських джерел, Гаррі повернеться, щоб відкрити статую своєї матері. Він планує зупинитися у Фрогморі та йому, очевидно, доведеться залишитися на карантині. Але Гаррі буде не один – є вагомі підстави вважати, що Арчі буде з ним, йдеться в повідомленні.

Принц Гаррі повернеться до Великобританії з Арчі — ЗМІ
Син Меган Маркл і принца Гаррі Арчі Харрісон

Дункан згадав і про те, що приїзд Арчі може означати оливкову гілку між принцом і його королівськими родичами після інтерв’ю Опрі Вінфрі.

Я думаю, він як і раніше вважає, що їх з Меган інтерв’ю для Опри — правильний вчинок, але повернення Арчі було б свого роду оливковою гілкою і певною ознакою того, що він хоче укласти перемир’я з рідними, пояснив він.

Герцог Сассекський безсумнівно хоче, щоб у його дітей були “хороші відносини з Єлизаветою II”, адже час швидкоплинний.

Хто знає, скільки Її Величності ще залишилося прожити? Їй 95 років! Хіба не було б чудово, якби Єлизавета II побачила свого правнука в липні цього року? зазначив Ларкомб.

Принц Гаррі повернеться до Великобританії з Арчі — ЗМІ
Син Меган Маркл і принца Гаррі Арчі Харрісон 

Нещодавно стало відомо, що Опра Вінфрі відмовилася бути хрещеною доньки принца Гаррі та Меган Маркл.

Читайте також  Володимир Дантес відповів на засудження його гумористичного настрою під час війни