Pianoбой присвятив кліп-мюзикл кішці Матільді Шуровій

Дмитро Шуров

Український музикант Дмитро Шуров, фронтмен групи Pianoбой, презентував барвистий і позитивний кліп-мюзикл “Об’єднані Любов’ю”, присвячений всім домашнім тваринам і зокрема його улюбленій кішці Матільді.

Пісня була написана в період карантину, коли співаки зрозумів, наскільки важливі домашні вихованці і як вони допомогли пережити важкий період самоізоляції.

Цей мюзикловий номер я присвячую своїй кішці Матільді Шуровій, зірці інстаграма, яку ми підібрали на смітнику 6 років тому. А також всім кішкам-собакам, які врятували людей від самотності під час карантинного року: вигулювали нас, коли на вулицю можна було виходити тільки з твариною, дарували радість, коли налягала тривога за майбутнє, змушували виходити в світ за кормом, коли ми лежали в локдаунній апатії прокоментував Дмитро Шуров

Пісня настільки сподобалася бренду “Клуб 4 лапи”, що він вирішив зробити її своїм гімном і оголосив соціальний проект, в рамках якого за кожен репост кліпу з хештегом #обєднанілюбовю та #club4paws передасть по 1 кг корму в кілька притулків для тварин.

Варто відзначити, що Pianoбой все більш відходить від поп-рокового звучання в бік джазового. Нещодавно музикант заявив, що вперше представить на головній сцені Leopolis Jazz Festival 2021 свою джазову програму.

 

Читайте також  Горбунов прокоментував заяву Єфросиніної про те, що він припинив для неї існувати у 2021 році