Борщ із грибами і квашеною капустою

Традиційний український борщ у пісному варіанті виходить теж дуже смачним. До нього ти можеш приготувати пісні пампушки з часником.

Інгредієнти:

  • невеликий буряк — 1 шт.
  • квашена капуста — півсклянки
  • сухі сушені гриби — 5-6 шт.
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • борошно — 1 столова ложка
  • олія — 25 г
  • томат — 25 г
  • перець, лавровий лист, сіль, зелень петрушки — за смаком.
  • Приготування:

    Гриби добре промиваємо кілька разів і варимо до м’якості.

    Виймаємо їх із бульйону й дрібно ріжемо. Обсмажуємо гриби в олії.

    В олії пасеруємо нашатковану соломкою квашену капусту, моркву, цибулю, буряк.

    Коли овочі трохи просмажаться, додаємо столову ложку борошна.

    Викладаємо овочі в каструлю, заливаємо грибним бульйоном.

    Додаємо томатну пасту, перець і лавровий лист.

    Додаємо в борщ гриби й варимо його ще 30 хвилин.

    Посипаємо все зеленню петрушки.

    Подаємо борщ із традиційними українськими пампушками.

    Джерело

    Читайте також  Рецепт індички під соусом із волоських горіхів