Традиційний український борщ у пісному варіанті виходить теж дуже смачним. До нього ти можеш приготувати пісні пампушки з часником.
Інгредієнти:
Приготування:
Гриби добре промиваємо кілька разів і варимо до м’якості.
Виймаємо їх із бульйону й дрібно ріжемо. Обсмажуємо гриби в олії.
В олії пасеруємо нашатковану соломкою квашену капусту, моркву, цибулю, буряк.
Коли овочі трохи просмажаться, додаємо столову ложку борошна.
Викладаємо овочі в каструлю, заливаємо грибним бульйоном.
Додаємо томатну пасту, перець і лавровий лист.
Додаємо в борщ гриби й варимо його ще 30 хвилин.
Посипаємо все зеленню петрушки.
Подаємо борщ із традиційними українськими пампушками.