Слава Камінська розповіла про улюблений алкоголь: що п’є співачка

Слава Камінська 

За лаштунками телевізійних шоу зірки українського шоу-бізнесу часто діляться цікавими фактами з особистого життя. Так, під час зйомок проекту “Де логіка?”, яке щовівторка показує Новий канал, Слава Камінська зізналася про свої вподобання в алкогольних напоях.

Стосунки з алкоголем у мене бувають дуже різні, – каже Камінська. – Я б сказала, все періодами. То я веду жорсткий ЗСЖ (здоровий спосіб життя), бо алкоголь вибиває з графіку. І поставлені цілі швидше досягаються, якщо він відсутній. Але буває, що хочеться розслабитися та зняти стрес. Якщо і випити щось із градусом, то люблю ром. До того ж, легенький, сейшельський. Я і скуштувала, до речі, цей напій вперше в 19 років на зйомках проекту на Сейшельських Островах. Смак мені одразу сподобався. А, якщо не випендрюватись, то не відмовлюсь від напівсухого вина совіньйон блан.

Слава Камінська розповіла про улюблений алкоголь: що п'є співачка
Слава Камінська

Дивися випуск інтелектуально-розважального шоу “Де логіка?”, де взяли участь Даша Астаф’єва, Слава Камінська, Даніель Салем та Іраклі Макацарія на сайті та на YouTube Нового каналу. А свіжі протистояння чоловічої та жіночої логіки вмикай щовівторка о 19:00 в ефірі телеканалу.

Також ти можеш дізнатися, як Слава Камінська познайомила дітей з метро.

Читайте також  "Моя перша любов": Брітні Спірс показала, який вигляд має її 17-річний первісток