Вперше після пологів: Кеті Перрі з’явилася на пляжі в купальнику (фото)

Кеті Перрі

Після народження первістка Кеті Перрі рідко з’являється на публіці в облягаючих нарядах. Воно й не дивно, адже зірка досі відновлюється після партнерських пологів, про які нещодавно вперше розповіла. Але все ж є місце, куди не одягнеш маскувальні сукні, і це пляж.

За інформацією Daily Mail, популярна співачка з чоловіком Орландо Блумом зараз відпочивають на Гаваях. Саме там, на відокремленому пляжі зірок спіймали папараці та сфотографували їх сімейний відпочинок.

Для сонячних ванн Кеті вибрала суцільний купальник фіолетового відтінку. Макіяж артистка не стала наносити, а волосся зав’язала у хвіст. З аксесуарів на її тілі були лише сережки. На знімках з’явився і Орландо Блум, який продемонстрував свою мускулистість. Пізніше співачка вирушила сидіти в тінь, а чоловік підійшов до неї, щоб віддати бейсболку.

Для перегляду фото гортай вправо.

https://instagram.com/p/CLoE4vTF7DB

До слова, це перші фото Перрі в купальнику, що зроблені після народження доньки Дейзі. Нагадаємо, малятко з’явилася на світ 27 серпня минулого року і стала первістком для зірки, водночас як Блум вже виховував 10-річного сина Флінна від попередніх стосунків.

Для перегляду фото гортай вправо.

https://instagram.com/p/CLnGlgRBdZn

Також ти можеш подивитися феєричний виступ Кеті Перрі на концерті на честь інавгурації Байдена.

Читайте також  alyona alyona: "Їжджу до батьків на маршрутках і дуже часто катаюсь на метро"