Неповторні хіти Еда Ширана, від яких завжди мурашки по шкірі

Ед Ширан

Ед Ширан домігся всього, чого коли-небудь хотів у житті. Спочатку британський юнак прагнув реалізуватися в професії та чотири статуетки Греммі доводять, що йому це вдалося. Пізніше він зрозумів, що щастя — це сім’я. Співак недовго поневірявся у завидних холостяках і пов’язав своє життя з однокласницею Черрі Сіборн, а у 2020-му році вони вперше стали батьками. І нехай про особисте життя зірки мало чого відомо, адже він зберігає його від уваги ЗМІ та папараці, його унікальний талант потрапляти прямо в серце своїми піснями допомагає утримувати мільйонну армію фанатів поруч.

Ед співпрацював і співпрацює з зірками від Елтона Джона до Джастіна Бібера і від Емінема до Тейлор Свіфт. Він не тільки пише і виконує пісні, а й створює шедеври для інших світових виконавців. Співак неодноразово очолював чарти Billboard, трек Shape of You став найпродаванішим в усьому світі за 2017-й рік, а його робота потрапила на дев’яту сходинку у список найкращих пісень усіх часів.

Неповторні хіти Еда Ширана, від яких завжди мурашки по шкірі
Ед Ширан

17 лютого Ед Ширан святкує свій ювілей. Одному з найпопулярніших і високооплачуваних артистів сучасності виповнюється 30 років. Редакція tochka.net не змогла упустити це і підготувала для тебе найнеповторніші хіти іменинника, які радують не в залежності від погоди і пори року.

Thinking Out Loud

Так, це саме той трек, який зробив артиста неймовірно популярним в Америці. Він приніс виконавцю перші дві Греммі, а також успіх і фанатів.

До слова, це один з небагатьох кліпів, в яких взяв участь сам Ед. Він рідко знімається у відеороботах, але тут дійсно звалив усіх наповал. Під час кліпу артист танцює, а для того щоб виконати хореографію, він займався щодня кілька місяців по п’ять годин.

Читайте також  Ексдружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська зізналася, чи допомагає він фінансово їхнім дітям

Shape of You

Ця пісня отримала діамантовий статус і навіть 59 тижнів поспіль трималася в американському чарті. Окрім цього Shape of You вшанували Греммі, і воно стало третім в колекції Ширана.

Спочатку трек призначався для дуету Ріанни і групи Rudimental, але пізніше Ед вирішив виконати її сам, і не прогадав.

Perfect

Ось він, романтичний хіт, який неодноразово звучав на весільних церемоніях, і, думаємо, ще довго буде радувати закоханих. Perfect посіла перше місце в Billboard Hot 100, а також очолювала чарти ще 20-ти інших країн.

Пісню артист присвятив тоді ще своїй дівчині, а тепер уже дружині та мамі первістка, Черрі Сіборн. Вона розповідає зворушливу історію їхнього кохання. До слова, завдяки коханій Ширану вдалося відмовитися від наркотиків і почати інше життя.

Afterglow

Beautiful people

Castle On The Hill

Сьогодні також святкує день народження Періс Хілтон і ми згадали найкультовіші наряди знаменитості.