Стало відомо, чи дотримується правил етикету Катерина Кухар вдома

Катерина Кухар

На сцені вона — ніжна та граціозна. На екрані — сувора суддя. А яка прима-балерина в побуті, коли вона не перебуває під прицілом телекамер чи пильним поглядом театральних глядачів? Це Новий канал дізнався у Катерини Кухар за лаштунками шоу “Діти проти зірок”.

Удома можу вдягнути спортивний костюм, залізти на диван і сидіти в позі лотоса, — зізнається балерина. — Якщо ми їмо піцу не в ресторані, можемо дозволити собі робити це руками. Курочку теж їмо без ножа і виделки. Як то кажуть: “Птицю й молодицю беруть руками” (сміється). Вдома я не дуже строга щодо етикету. Та й у мене немає всіх столових приборів, хоча ножик для устриць з Франції собі привезла.

Стало відомо, чи дотримується правил етикету Катерина Кухар вдома
Катерина Кухар і Сергій Притула

До речі, саме там балерина вивчала етикет. Тепер правил поведінки за столом вона навчає своїх дітей.

Вони знають, що під час їжі на столі за жодних умов не має лежати телефон, — каже Катерина. — Нещодавно розповідала донці про мову приборів і серветок. Адже вона вже починає ходити з нами в ресторани. Розуміє, що там смачно і красиво годують. У закладі вона відразу перетворюється на маленьку леді. У ній є вишуканість. І мені це дуже імпонує.

Показати всі знання етикету балерина зможе в батлі проти 9-річної Люби Глумової. Дівчинка знає 55 столових приладів і навіть у шкільній їдальні дотримується суворих правил поведінки. Чи вийде в Катерини Кухар обіграти юну леді — дізнаєшся у шоу “Діти проти зірок” сьогодні о 19:00 на Новому каналі.

Стало відомо, чи дотримується правил етикету Катерина Кухар вдома
Катерина Кухар в шоу “Діти проти зірок”

Читайте також  Поцілунок з немовлям на руках: Вікторія Булітко здивувала шанувальників