Потап зізнався, як ставиться до гомосексуалістів

Потап

Український репер і продюсер Потап висловив свою позицію по відношенню до представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Про це артист розповів в інтерв’ю Анатолію Анатолічу в “Зе Інтерв’юер”.

Потап зізнався, що нічого не має проти представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, яких чимало в українському шоу-бізнесі. Деякі з них працюють в компанії продюсера, а в його офісі навіть висить прапор ЛГБТ.

У шоу-бізнесі дуже багато професіоналів, людей високого порядку професійного розуму, харизми, які є представниками ЛГБТ, і я не можу не бути сучасним в цьому відношенні. Хоча я хлопець з Дарниці, який співав “На раЁне”, розумієш? Це нетерпимість, і я її не виховував. Коли люди цього кола, на подив, точно відчувають мистецтво, на подив, суперпрофесіонали в своїх справах, і я, коли розумію, що їх професійні якості перевищують, і мені все одно – він доросла людина нехай він любить кого хоче. Все, це позиція. Роби що хочеш, люби кого хочеш, якщо ти приносиш користь компанії, місту, країні – будь ласка, роби що хочеш, цілуйся, з ким ти хочеш вважає Потап

Також Потап зізнався, що спілкувався на цю тему і зі своїм сином Андрієм. Артист сказав, що буде щасливий, якщо його син буде гетеросексуалом, а поки все схоже на це, але навіть якщо це не збудеться – нічого страшного.

Ми також повідомляли, що Потап врятував Юрія Горбунова від ДТП – подробиці.

Читайте також  Дружина Вілла Сміта відверто зізналася, що бореться з облисінням