Джордж Клуні зізнався, як зробив пропозицію коханій Амаль

Джордж і Амаль Клуні

Голлівудський актор Джордж Клуні нечасто ділиться подробицями особистого життя, тому будь-які його одкровення миттєво викликають інтерес шанувальників. Так сталося і під час інтерв’ю для шоу CBS Sunday Morning, передає People.

Довгі роки чоловік був завидним холостяком і думав, що так буде тривати завжди, поки не зустрів свою кохану Амаль. Він зізнався, що дівчина змінила його життя і несподівано наповнила його. Це, звичайно ж, радувало Джорджа, однак про весілля мова не йшла. Як виявилося пара не думала про це. Але, коли актор все ж зважився зробити пропозицію другій половинці, все пішло не так, як планувалося.

Ми ніколи не говорили про шлюб, коли зустрічалися. Я запитав її про це ні з того ні з сього, і їй було потрібно багато часу, щоб сказати “так”. Я простояв на колінах хвилин 20, поки нарешті не сказав: “Слухай, я зараз вивихну стегно”, поділився Клуні.

Джордж Клуні зізнався, як зробив пропозицію коханій Амаль
Джордж і Амаль Клуні

Закохані все ж узаконили свої стосунки. Їх весілля відбулося у 2014 році, а через три роки вони стали батьками двійні.

Ми ніколи не говорили про те, щоб завести дітей, а потім одного разу просто сказали: “Що ти думаєш про це?”. Ми пішли у клініку, зробили УЗД. А нам сказали: “У вас буде хлопчик!”. І я відповів: “Хлопчик, чудово!”. А вони продовжили: “І у вас буде ще одна дитина”. Я був готовий до однієї. Я вже у віці. А тут раптом їх стає двоє. Мені важко було змусити себе не говорити, і я просто стояв там близько 10 хвилин, дивлячись на цей листок паперу і думаючи: “Що? Двоє?” зізнався Джордж.

Тепер же актор радий, що у нього двоє дітей і вони є одне у одного. Своє сімейне життя він називає неймовірним, чому його шанувальники, безсумнівно, раді.

Читайте також  Іраклі Макацарія розкрив секрет стосунків з молодою коханою

Джордж Клуні зізнався, як зробив пропозицію коханій Амаль
Джордж і Амаль Клуні