Євген Грибеник
У суботу, 18 липня, відбувся фінал кулінарного шоу “МастерШеф. Професіонали 2″. На фінішній прямій зустрілися кращі з кращих — Едуард Канарян, Олександр Цвігун, Євген Грібенік, Давид Данієлян і Владислав Ярмаков. Протягом 20 випусків вони боролися за своє місце під сонцем, підтверджуючи кулінарний талант.
В результаті змагання, перемогу в другому сезоні здобув 35-річний Євген Грибеник.
Євген Грибеник
Що відомо про переможця “МастерШеф. Професіонали 2”?
Євген працює шефом у київському ресторані “Фабіус”. Він має 20-річний кулінарний досвід і почав свою кар’єру в кухарському училищі.
Незабаром він відправився реалізовувати свої сили в Кіото. Навчання в школі Ferrandi і Баскському кулінарному центрі допомогли йому ознайомитися з новими техніками і спробувати роботу з сезонними продуктами.
Крім цього Грибеник був частиною команди мережі ресторанів “Козирна карта”, а також займав пост шеф-дієтолога клініки “Ісіда”. Свої кулінарні знання він передає учням Кулінарної академії Асоціації шеф-кухарів України.
Стало відомо, що саме Євген створював меню і страви на весіллі Насті Каменських і Потапа, а також годував президентів України.
Євген Грибеник
В інтерв’ю телеканалу СТБ переможець “МастерШеф Професіонали 2” зізнався, що свій виграш у розмірі 1 мільйон гривень він вже вирішив як реалізувати.
Половину грошей я вже витратив, а іншу половину витрачу на навчання. У мене вже є чіткі плани, де саме я хочу вчитися, і ресторани для стажування я собі вибрав. Від деяких ресторанів вже є позитивні відповіді про стажування, але подивимося, як пандемія коронавірусу вплине на переміщення людей між країнами, зазначив чоловік.
Євген Грибеник
Нагадаємо, до шоу “Танці з зірками 2020” приєднається ексучасниця гурту “Віа Гра” Санта Дімопулос.