Ектор Хіменес-Браво
Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя проекту “МайстерШеф” Ектор Хіменес-Браво продовжує роботу над документальним фільмом про їжу під час війни, повідомляє прес-служба СТБ. Шеф-кухар розкрив подробиці створення благодійного фільму та розповів про ідею другої картини. За словами Ектора, перший фільм вже перебуває на стадії завершення. Шеф-кухар працює над ним разом із британським режисером Тоні Хайнтафом. Очікується, що фільм побачать 500 млн людей, він буде доступний на платформах Amazon, Netflix, телекомпаніях у Великій Британії та США.
Для мене це велика честь. Незабаром світ побачить перший фільм — як українці виборювали війну на продовольчому фронті. Ми присвятимо ці кадри тим, хто не дав загинути тисячам людей з голоду. Хто, незважаючи на небезпеку, продовжував готувати ціною свого життя для військових, поранених та цивільних, — розповів Ектор.
За його словами, у картині, зокрема, йтиметься про хлопців із Бучі, які готували для людей, навіть коли не було продовольства та опалення, коли їм погрожували та приставляли гвинтівку до голови. А також про двох молодих хлопців, які у 2014 році втекли від орків з Донецька та відкрили заклад біля драмтеатру Маріуполя. Про те, як їхня команда з землею, що вібрує від снарядів, продовжувала годувати людей.
Додамо, що зараз триває завершення монтажу першого фільму. За словами Ектора, другий фільм розповість про відродження тих, хто допомагав людям та рятував їх на кулінарному фронті.
Як вони відбудовуються, чого коштував їх бізнесу “рускій мір” і як українські ресторани стають справжніми бійцями за економіку. Всі виручені кошти підуть на відновлення України. Скоро світ побачить історії простих українців. Простих, але сміливих і відважних, — поділився Ектор.
Печать страницы