Томатний суп і смажена моцарела

Цей рецепт ідеально поєднує в собі легкий, але насичений томатний суп і хрусткі гарячі бутерброди з смаженою моцарелою.
Інгредієнти:

  • 1 банка томатів у власному соку або 350 г свіжих томатів
  • 200 мл курячого або овочевого бульйону
  • 1 цибулина, крупно нарізана
  • 50 г вершкового масла
  • 1 ч. л. цукру
  • орегано, сіль, перець.
  • Для смаженої моцарели:

    майонез
    8 скибочок хліба без кірки
    200 г тертої моцарели
    70 г вершкового масла
    орегано.

    Як приготувати:

    Для супу подрібніть томати. Якщо використовуєте свіжі, бланшируйте їх і теж подрібніть. Вилийте томати в каструлю з бульйоном.

    Додайте цибулю, вершкове масло, орегано і цукор. Приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте 15-20 хвилин.

    Для бутербродів намажте тонкий шар майонезу на одну сторону кожної скибочки хліба. Посипте сиром і орегано, накрийте іншою скибочкою хліба, майонезом вниз.

    Обсмажте бутерброди на вершковому маслі з обох боків по 2-3 хвилини до хрусткої скоринки.

    Суп ретельно подрібніть блендером до стану пюре, додайте сіль і перець на смак.

    Подавайте гарячий суп разом зі смаженою моцарелою для повноти смаку.

    Джерело

    Читайте також  Новий борщ: буряковий крем-суп

    Be the first to comment

    Leave a Reply