Салат з буряком і кислою капустою

Пропонуємо приготувати простий і корисний салат з буряка. Незвичайне поєднання звичайних продуктів!
Інгредієнти:

  • Буряк 1 шт.
  • Цибуля біла салатна 1 шт.
  • Квашена капуста 300 г
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Кунжут білий 1 ст. л.
  • Родзинки 2 ст. л.
  • Сіль і перець чорний мелений за смаком
  • Приправа «Італійські трави» 10 г
  • Часник сушений 5 г.
  • Буряк середнього розміру помийте, почистьте і наріжте великими шматочками. Загорніть їх у фольгу, покладіть у форму, помістіть її в духовку, розігріту до 200°C, на 30 хвилин.

    Цибулю почистьте, дрібно наріжте й обсмажте на 2 ст. л. олії до прозорості. Потім додайте квашену капусту, перемішайте і смажте ще 5-7 хвилин.

    Запечений буряк натріть на велику тертку і викладіть у салатник. Додайте промиті родзинки, смажену з цибулею капусту, сіль, перець, італійські трави, сушений часник і кунжут. Полийте олією і добре перемішайте.

    Викладіть готовий салат на тарілку для подачі та відправляйте на стіл!

    Джерело

    Читайте також  Чанахі — ароматна грузинська печеня з баранини і овочів

    Be the first to comment

    Leave a Reply