Панкейки з яблуками

У цьому рецепті панкейків можна замінити цукор на мед або зовсім його не додавати (якщо готуєте для дітей і обрали солодкий сорт яблук). Також панкейки стануть дієтичними та кориснішими, якщо ви оберете цільнозернове або рисове борошно.
Інгредієнти:

  • Молоко 2,5% 250 мл
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Яйця курячі 1 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Олія соняшникова 25 мл
  • Розпушувач 0.5 ч. л.
  • Сіль і цукор за смаком
  • Кориця мелена 1 ч. л.
  • Почистіть яблука від шкірки і натріть на дрібній тертці.

    Вибийте яйце в миску, додайте цукор, сіль, молоко та олію і збийте все міксером до повного розмішування. Потроху додавайте борошно та розмішуйте міксером. Тісто має виглядати як густа сметана. У залежності від обраного сорту борошна, його кількість може відрізнятись від вказаної в рецепті.

    У кінці додайте до тіста натерті яблука і корицю. Перемішайте все ложкою та смажте на сухій пательні без масла. Перегортайте панкейки, коли на них почнуть з’являтися маленькі дірочки.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Справжній карпатський банош: рецепт

    Be the first to comment

    Leave a Reply