У цьому рецепті панкейків можна замінити цукор на мед або зовсім його не додавати (якщо готуєте для дітей і обрали солодкий сорт яблук). Також панкейки стануть дієтичними та кориснішими, якщо ви оберете цільнозернове або рисове борошно.
Інгредієнти:
Почистіть яблука від шкірки і натріть на дрібній тертці.
Вибийте яйце в миску, додайте цукор, сіль, молоко та олію і збийте все міксером до повного розмішування. Потроху додавайте борошно та розмішуйте міксером. Тісто має виглядати як густа сметана. У залежності від обраного сорту борошна, його кількість може відрізнятись від вказаної в рецепті.
У кінці додайте до тіста натерті яблука і корицю. Перемішайте все ложкою та смажте на сухій пательні без масла. Перегортайте панкейки, коли на них почнуть з’являтися маленькі дірочки.
Смачного!
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.