Цей насичений і ароматний овочевий суп приваблює чудовим доповненням — ніжними кльоцками з картоплі і сиру.
Інгредієнти:
Для кльоцок:
Картопля 3 шт.
Сир твердий 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Борошно пшеничне 30 г
Сіль за смаком.
Овочі почистьте, помийте, наріжте шматочками. У каструлі розігрійте масло, покладіть овочі й тушкуйте на маленькому вогні під кришкою до напівготовності.
Посоліть, поперчіть, налийте воду, закип’ятіть і варіть до готовності овочів.
Для кльоцків зваріть картоплю, зробіть з неї пюре, додайте натертий сир, яйце, борошно, сіль і замісіть м’яке тісто. Розкачайте ковбаску і наріжте скибочками. Вкиньте кльоцки у киплячий суп і варіть 7 хвилин. У кінці додайте приправу і зелень.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.