
Ароматний овочевий крем-суп із моркви і броколі з часником і бодяном дуже смачний, корисний і красивий.
Інгредієнти:
Окремо відварити, але не розварити розібрану на дрібні качанчики броколі, воду злити. Очищену моркву покласти в каструлю з киплячою водою і варити на маленькому вогні 10 хвилин, потім додати порізану або натерту на дрібні кубики цибулю і натертий часник. Посолити, поперчити, додати прянощі і дати попихкати на вогні ще 3-4 хвилини. За допомогою ручного блендера перетворити овочеву суміш в каструлі в пюре, додати бодян і залишити на мінімальному вогні рівно на 1 хвилину. Коли суп трохи охолоне, додати в нього свіжий сік одного лимона.
Подрібнити зелену цибулю.
Подавати яскраво-помаранчевий суп із додаванням зелених шматочків броколі і зеленої цибулі, залишивши в кожній тарілці по зірочці бодяну
Тонкощі: замість зеленої цибулі можна взяти кінзу, яка чудово доповнює ніжний смак моркви, але тоді бодян слід замінити зернами коріандру.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.