Курячий суп з галушками

Насичений м’ясний бульйон з овочами та шматочками курки разом з акуратними галушками змусить вас з нетерпінням чекати обід.
Інгредієнти:

  • Вода 2 л
  • Курятина 300 г
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Суміш спецій універсальна за смаком
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений і зелень за смаком.
  • Для тіста:

    Борошно пшеничне 100 г
    Яйця курячі 1 шт.
    Вода 30 г
    Сіль за смаком.

    Помийте куряче м’ясо. Налийте в каструлю воду, покладіть м’ясо і доведіть до кипіння. Обережно зніміть ложкою піну, посоліть і варіть бульйон 30 хвилин.

    Цибулю і моркву почистьте, помийте, наріжте соломкою і додайте в бульйон. Помийте і почистьте картоплю, наріжте брусочками і теж відправте у каструлю.

    Поки варяться овочі, зробіть тісто для галушок. Для цього в мисці змішайте борошно, яйце, воду і сіль. Замісіть круте прісне тісто. Візьміть дошку і розкачайте його в пласт товщиною 1 см, наріжте квадратиками.

    Обережно покладіть галушки в бульйон і перемішайте. Варіть 10 хвилин. Наприкінці додайте лавровий лист, спеції, сіль, перець на свій смак і зелень.

    Джерело

    Читайте також  Український суп з пельменями

    Be the first to comment

    Leave a Reply