Готуємо стейк на грилі

Такий прийом їжі забезпечить енергією, сприятиме відновленню та надовго наситить.
Інгредієнти:

  • Яловичий стейк 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Розмарин сушений за смаком.
  • За потреби наріжте яловичину на шматки товщиною 2-2,5 см.

    Обсушіть м’ясо паперовими рушниками та добре натріть сіллю та перцем.

    Покладіть м’ясо на гриль та смажте 8 хвилин.

    Підніміть кришку гриля, посипте м’ясо розмарином та загорніть у фольгу. Залиште на 5 хвилин.

    Джерело

    Читайте також  Печеня з риби по-закарпатськи

    Be the first to comment

    Leave a Reply