Бутерброди по-українськи

Бутерброди по-українськи

Чорний хліб з яйцем, часником і пряним салом – класика української національної кухні. Такі бутерброди будуть доречними на святковому столі, особливо якщо оформити їх красиво й апетитно.

Інгредієнти:

  • 10 скибочок чорного хліба
  • 5 варених яєць
  • 1 огірок
  • 5 шт. редисок
  • 200 г солоного сала
  • 2 зубки часнику
  • зелень (кріп, петрушка)
  • спеції коріандр, паприка, базилік, чорний і червоний мелений перець за смаком
  • сіль за смаком.
  • Приготування:

    Поріж на невеликі шматочки сало, часник і зелень.
    Щоб приготувати паштет, збий в блендері сало, часник, зелень і спеції. Посоли за смаком.
    Намаж паштет на чорний хліб.
    Огірок і редиску поріж кружечками і виклади на бутерброди.
    Яйця розріж на половинки, виклади на бутерброди і прикрась у вигляді курчат.

    Джерело

    Читайте також  Айвовий мармелад