Борщ з зеленим горошком

Навіть влітку інколи хочеться теплої страви! Приготуємо дуже смачний борщ із зеленим горошком — наваристий, запашний. Страва сподобається всій родині та збагатить організм енергією!
Інгредієнти:

  • Свинина 200 г
  • Свинина 200 г
  • Картопля 5 шт.
  • Капуста молода 1/2 шт.
  • Цибуля і морква по 1 шт.
  • Молодий зелений горошок 50 г
  • Бульйонні кубики 1 шт.
  • Сіль і лавровий лист за смаком
  • Суміш овочів 10 г
  • Олія і кетчуп по 1 ст. л.
  • Петрушка, пучок 1 шт.
  • Почистьте та вимийте картоплю. Наріжте її кубиками.

    Почистьте й вимийте буряки, наріжте їх тонкою соломкою.

    Почистьте цибулю, наріжте її кубиками. Вимиту моркву натріть на великій тертці. Капусту дрібно нашаткуйте.

    Влийте в каструлю 2 л води, поставте на вогонь. М’ясо наріжте кубиками та складіть у каструлю. Варіть, знімаючи шум.

    Розкришіть у каструлю бульйонний кубик, додайте лавровий лист та суміш сухих овочів. Варіть, доки м’ясо побіліє.

    Вилийте на пательню олію, додайте половину нарізаної цибулі, половину моркви. Коли підсмажиться, додайте кетчуп.

    Покладіть у каструлю нарізаний соломкою буряк, несмажені моркву та цибулю, картоплю. Посоліть до свого смаку. Коли овочі стануть напівм’якими, додайте капусту, зелений горошок та піджарку. Вимиту петрушку наріжте дуже дрібно та додайте в борщ.

    Джерело

    Читайте також  Рисові млинці з грибами

    Be the first to comment

    Leave a Reply