Паралізує рухи: Слава Камінська розповіла про відчуття під час закоханості

Слава Камінська 

Українська співачка, солістка групи НЕАНГЕЛИ Слава Камінська, яка показала, з ким проводить романтичні вечори, розсекретила свої відчуття під час закоханості. Артистка розмістила у соцмережі публікацію, яку присвятила емоціям у цей період життя.

Так, на своїй сторінці в Instagram зірка поділилася роздумами з приводу, чи є термін придатності “метеликів у животі”.

У замітці Слава зазначила, що у багатьох людей з роками почуття стають стриманішими і холоднішими, а деякі намагаються контролювати прояв емоцій на публіці. Однак, за її словами, і в 50, і в 70 років потрібно прислухатися до внутрішніх відчуттів.

Океан або хвилюється, або так. Це про мене 🙂 Мінус такого стану — внутрішній хаос. Ці маленькі створіння своїми крильцями там по всіх органах туди-сюди, мозок відключається, думати ні про що не можеш, рух паралізує. А найголовніший мінус — б’є по ребрах. А вони у мене, ви пам’ятаєте, не першої свіжості (Слава Камінська раніше отримала травму — ред.) написала співачка.

Емоції безумовної закоханості, напевно, знайомі кожному. Саме тому зірка поцікавилася у шанувальників, коли вони в останнє переживали подібні емоції до “метеликів у животі”.

Паралізує рухи: Слава Камінська розповіла про відчуття під час закоханості
Слава Камінська 

Нагадаємо, Слава Камінська заборонила мамі приходити до неї без попередження.

Читайте також  Асія Ахат випустила кавер на трек Ірини Білик "Ти мій"