Вдові Шона Коннері загрожує в’язниця за шахрайство

Шон Коннері і Мішелін Рокбрюн

Стало відомо, що вдові Шона Коннері, який нещодавно помер у віці 90 років, загрожує в’язниця і штраф за шахрайство в Іспанії. Мішелін Рокбрюн повинна виплатити 21 мільйон фунтів стерлінгів (понад 784 мільйонів гривень) через махінації з податками. За інформацією The Sun жінка заперечує свою причетність до даного розслідування.

Афера пов’язана з продажем нерухомості у місті Марбелья. Згідно з даними ресурсу, Шон і Мішелін продали віллу в 1999 році на 10 мільйонів доларів дорожче, ніж сума, яка була вказана у документах. Відзначається, що фінансовою стороною займалася саме дружина актора. Своєю чергою іспанська влада відзначає, що справа з розслідування ще в силі та впевнені, що 91-річна Рокбрюн повинна відповісти за законом.

Вдові Шона Коннері загрожує в'язниця за шахрайство
Шон Коннері і Мішелін Рокбрюн

У 2014 році з голлівудського актора були зняті всі звинувачення. Однак це не торкнулося його коханої. Шестеро чиновників були засуджені до тюремного ув’язнення, серед яких мер Марбельї і адвокати зірки.

Офіційні запити двічі вирушали на Багами, щоб повідомити Мішелін про обвинувальний висновок і призначений судовий розгляд проти неї, але іспанські офіційні особи ще не отримали відповіді, повідомляє джерело видання.

Читайте також  Євгенія Власова зізналася, чи спілкувалася зі своїм кумом Костянтином Меладзе під час війни