Зірки шоу “Топ-модель по-українськи” злягли через коронавирус

реаліті-шоу “Топ-модель по-українськи” 

Українська модель та ведуча Алла Костромічова та  експерти реаліті-шоу “Топ-модель по українськи”  Нового каналу Соня Плакидюк та Сергій Нікітюк захворіли на коронавірус.  За результатами тестів в усіх трьох підтверджений Covid-19.

Про це Алла Костромічова та Соня Плакидюк повідомили на своїх сторінках в Instagram.

Напередодні хвороби команда проєкту завершила зйомки шоу “Супер топ-модель по-українськи”, в якому змагались учасниці попередніх сезонів.

Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Вочевидь, на радощах, що ми все-таки дозняли проект і тепер можна відпочити, імунітет дав збій. Сиджу вдома, п’ю водичку, бо це єдине, де смакові очікування збігаються з реальністю розповіла Алла Костромичова

View this post on Instagram

Когда заканчивается что-то масштабное, обычно мы выдыхаем и расслабляемся и в этот момент максимально уязвимы. Видно на радостях, что мы все-таки досняли проект и теперь можно отдохнуть иммунитет дал сбой. Пока без симптомов, но с положительным пцр сегодня я присоединилась к своим коллегам @moi_sofism и @s.nikitiuk. Теперь у нас у всех трех подтвержденный covid-19. Сижу дома, пью водичку, ибо это единственное, где вкусовые ожидания совпадают с реальностью. And yes, i am covid positive.

A post shared by Alla Kostromichova (@alla) on

Соня Плакидюк також написала в Instagram, що вони до останнього трималися, щоб дозняти суперсезон “Топ-моделей по-українськи” і буквально відразу після фіналу пішли на карантин.

У нас підтверджений Covid-19, лежимо на самоізоляції і намагаємося згадати, як пахне яблуко написала Соня Плакидюк

https://www.instagram.com/p/CGILRS_Hklw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Нещодавно ми також писали, що лідер групи “Бумбокс” Андрій Хливнюк заразився на COVID-19.

Читайте також  Була королевою краси: Хайді Клум показала свою маму в молодості