Довгоочікувана прем’єра: Макс Барських презентував альбом суперхітів “1990”

Макс Барських

Кожен альбом Макса Барських — це капсула часів і вражень, друк досвіду та особистісного становлення, в якому велике місто та запаморочливий успіх не зломив дух свободи і не розмив орієнтири головних цілей музиканта.

З моменту виходу першої платівки “1: Max Barskih” і до сьогоднішнього релізу, шостого повноформатного LP, пройшло 11 років. Макс Барських завершує трилогію ретро вейву фінальним акордом, що складається з 12 історій, в яких слухач знайде чесні сповіді для будь-якого настрою і будь-якої життєвої ситуації.

1990” — це 12 пісень про кохання, які відкривають світу нового і зрілішого, хоч і не завжди райдужного, персонажа. Лірика Барських як і раніше дуже відверта. У своїх текстах Макс щиро шукає супутника по життю і ділиться зі слухачем своїми невдачами. Він визнає помилки минулого і готовий повторити їх знову.

У цьому альбомі зріліші тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то підіймається з самого дна на вершину. Він зізнається у любові юності та безрозсудності, але водночас готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати у центрі вибуху, який дарує любов! коментує прем’єру Макс.

Довгоочікувана прем'єра: Макс Барських презентував альбом суперхітів "1990"
Макс Барських

Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment, а ексклюзивна радіопрем’єра проходить одночасно у 5 країнах: Україні, Росії, Білорусі, Латвії, Молдові.

“1990” став наймасштабнішим лонгплеєм артиста, що об’єднав навколо себе команду професіоналів: автор і продюсер альбому — Макс Барських; співавтори — Анна Бастон, Анна Фещенко; саундпродюсери — Павло Білоусов, Aniel Arin, Ігор Кириленко, Максим Овсяников, компанія “Do it Big”; гітарист — Олександр Грубляк; запис вокалу — Андрій Тимощик, Дмитро Шнайдер; зведення — Aniel Arin, Дмитро Шнайдер.

Читайте також  Алан Бадоєв висловився про ексдружину, яку внесли до підсанкційного списку РНБО

Реліз доступний на всіх цифрових майданчиках світу!

Нагадаємо, Макс Барських запускає власну лінію одягу — NICK VANGARD.