“Кукуруза, как у Тома Круза: Alina Tim представила скандальний трек

Alina Tim

Співачка Alina Tim, здається, не соромиться нічого в цьому житті. Відверто розповідає журналістам про всі свої пластичні операції та про колишнього чоловіка-наркомана, абсолютно спокійно стверджує, що танцює вона ще гірше, ніж співає, і ось сьогодні запрем’єрила кліп про чоловічі розміри, які не відповідають жіночим очікуванням.

За словами самої артистки, цей трек вона знайшла зовсім випадково і рішення купити його собі спало на думку за лічені секунди:

У Харкові через дорогу від мого будинку знаходиться студія “Hit Records”, я прийшла до пацанів у гості, вони включили мені навіть не демку — запис з диктофона на телефоні, кажуть: “Дивись, який ми трек трешовий написали, правда навіть не знаємо, кому з артистів таке можна продати”. Я почула приспів про кукурудзу, як у Тома Круза і кажу: “Як кому?! Мені! Беру!”

"Кукуруза, как у Тома Круза: Alina Tim представила скандальний трек
Alina Tim

Кліп на пісню “Кукуруза” знімав Антон Кліщевнік. Він же створював артистці її попередні три роботи. Зйомки кліпу пройшли на березі Київського моря.

Взагалі ми хотіли знімати його в моїй улюбленій країні — Домінікані, але карантин вніс свої корективи в наші плани. Я дуже засмутилася, але потім подумала, що, як кажуть класики — краще так, ніж ніяк. Тим пачем, мені не по кишені вивезти в Домінікану команду з кількох десятків людей, там би знімали щось мінімалістичне і просте, а тут вийшла ціла драма про складні стосунки головної героїні та чоловіка з не тим розміром кукурудзи. Ми зібрали класний балет з крутих танцюристів, які працюють з Максом Барських, Maruv, Монатік і Настею Каменських, розповідає Аліна.

"Кукуруза, как у Тома Круза: Alina Tim представила скандальний трек
Alina Tim

Робота над відео почалася ще вночі — щоб зняти необхідні кадри на світанку.

Моя продюсерка о шостій ранку підійшла до мене з відкритою пляшкою просекко і каже: “Всі ці три десятки людей не сплять всю ніч, щоб зняти кліп на пісню про маленький член. Що з нами всіма не так?” Ближче до полудня на сусідні пляжі почали стягуватися відпочиваючі та вже до обіду мінімум сотня осіб була щиро зацікавлена: яка ж кукурудза у Тома Круза? сміється Аліна.

"Кукуруза, как у Тома Круза: Alina Tim представила скандальний трек
Alina Tim

Читайте також  Стан здоров'я першої леді України Олени Зеленської

Сама співачка вважає свій новий трек не просто набором літер, а піснею з глибоким змістом.

Ясна річ, хайповий приспів приверне купу лайків і дізлайків, фанів і хейтерів, а кожна жінка згадає свій найгірший секс у житті. Але як психотерапевт можу сказати: коли в стосунках є любов і повага — розміри пуза і кукурудзи у твого чоловіка відходять на другий план!