Сирний суп з грибами і фрикадельками

Цей варіант супу має ніжний смак і аромат та легко і швидко готується.
Інгредієнти:

  • 200 г картоплі
  • 200 г курячого фаршу
  • 1-2 ст. л. олії
  • 0,5 цибулини
  • 0,5 моркви
  • 200 г печериць
  • 1 плавлений сирок (70 г)
  • сіль/перець за смаком.
  • Приготування:

    Картоплю ріжемо, перекладаємо в кастрюлю з підсоленою водою і ставимо на вогонь. Курячий фарш солимо, перчимо і робимо з нього фрикадельки, відправляємо в каструлю з картоплею і вже киплячу водою.

    На невеликій кількості олії і смажимо цибулю до прозорості, додаємо моркву і печериці. І смажимо все до золотистого кольору.

    Коли картопля і фрикадельки будуть готові, перекладаємо в кастрюлю печериці і натерти плавлений сирок. Готуємо ще 2-3 хвилини, доки строк не розтане.

    Смачного!

    Джерело

    Читайте також  Борщ із грибами і квашеною капустою

    Be the first to comment

    Leave a Reply