
З нашими порадами така елементарна страва стане ідеально смачною та надовго оселиться на вашій кухні. Для нашого супу ми використовуємо магазинні заморожені пельмені.
Інгредієнти:
Чистимо картоплю, миємо і нарізаємо кубиками середнього розміру.
Моркву чистимо і натираємо на грубій терці.
Цибулю чистимо і нарізаємо якомога дрібніше.
Наливаємо у каструлю холодну воду, додаємо трохи солі та всипаємо картоплю.
Ставимо каструлю на середній вогонь, чекаємо закипання, знімаємо піну і варимо 10 хвилин.
Наливаємо на сковорідку олію, прогріваємо її та викладаємо цибулю. Смажимо, помішуючи, на помірному вогні 2-3 хвилини.
Висипаємо до цибулі моркву і смажимо ще 5 хвилин, помішуючи. Ви можете тушкувати овочі дещо довше, дивіться на їхній стан.
У каструлю з картоплею висипаємо заморожені пельмені, перемішуємо. Даємо воді закипіти та варимо суп на помірному вогні, доки пельмені не спливуть на поверхню — приблизно 5 хвилин.
Коли пельмені піднімуться і проваряться, всипаємо у каструлю обсмажені овочі, ще трошки солимо і перчимо.
Додаємо вершкове масло і даємо супові закипіти.
Висипаємо до каструлі подрібнені зелену цибулю та кріп (можна брати будь-яку зелень), вогонь вимикаємо.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.