Суп з готовими пельменями

З нашими порадами така елементарна страва стане ідеально смачною та надовго оселиться на вашій кухні. Для нашого супу ми використовуємо магазинні заморожені пельмені.
Інгредієнти:

  • Картопля 3 шт.
  • Пельмені 400 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
  • Олія соняшникова 50 мл
  • Масло вершкове 73% 50 г
  • Зелень, сіль і перець чорний мелений за смаком.
  • Чистимо картоплю, миємо і нарізаємо кубиками середнього розміру.

    Моркву чистимо і натираємо на грубій терці.

    Цибулю чистимо і нарізаємо якомога дрібніше.

    Наливаємо у каструлю холодну воду, додаємо трохи солі та всипаємо картоплю.

    Ставимо каструлю на середній вогонь, чекаємо закипання, знімаємо піну і варимо 10 хвилин.

    Наливаємо на сковорідку олію, прогріваємо її та викладаємо цибулю. Смажимо, помішуючи, на помірному вогні 2-3 хвилини.

    Висипаємо до цибулі моркву і смажимо ще 5 хвилин, помішуючи. Ви можете тушкувати овочі дещо довше, дивіться на їхній стан.

    У каструлю з картоплею висипаємо заморожені пельмені, перемішуємо. Даємо воді закипіти та варимо суп на помірному вогні, доки пельмені не спливуть на поверхню — приблизно 5 хвилин.

    Коли пельмені піднімуться і проваряться, всипаємо у каструлю обсмажені овочі, ще трошки солимо і перчимо.

    Додаємо вершкове масло і даємо супові закипіти.

    Висипаємо до каструлі подрібнені зелену цибулю та кріп (можна брати будь-яку зелень), вогонь вимикаємо.

    Джерело

    Читайте також  «Спартак»: як приготувати улюблений торт з дитинства?

    Be the first to comment

    Leave a Reply