За традиційним рецептом окрошку готують на кефірі чи квасі, інколи на мінеральній воді та зовсім рідко — на сметані. А даремно! Це дуже смачно.
Інгредієнти:
М’ясо помийте, наріжте шматками та варіть протягом 30 хвилин. Картоплю помийте і зваріть до готовності, близько 20 хвилин. Яйця зваріть круто, протягом 10 хвилин.
Огірки, зелень і зелену цибулю помийте. Огірки наріжте кубиками. Зелень і цибулю подрібніть.
Готові м’ясо, картоплю і яйця охолодіть, очистьте і наріжте кубиками.
Покладіть всі підготовлені овочі у каструлю, додайте сіль, перець, сметану і перемішайте.
В охолоджену кип’ячену воду покладіть лимонну кислоту і розмішайте. Влийте воду у каструлю, додайте зелень і зелену цибулю і перемішайте. Окрошку перед подачею охолодіть.
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.