МастерШеф. Професіонали-2
18 липня в суботу о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться фінальний двадцять перший випуск проекту “МастерШеф. Професіонали“. Нарешті всі дізнаються ім’я переможця.
Едуард Канарян, Олександр Цвігун, Євген Грибеник, Давид Даніелян, Владислав Ярмаков стали фіналістами проекту. Але, щоб потрапити в трійку суперфіналістів, учасникам потрібно буде пройти ще одне випробування.
Цього разу шефи будуть готувати страви з інгредієнтів, які використовували на кастингу.
Саме ці продукти дали їм квиток туди, де вони знаходяться зараз. Але вони вже пройшли великий шлях, учасники змінились і багато чому навчилися. Тепер вони можуть показати зовсім інший рівень. Завданням буде приготувати з інгредієнтів кастингу кардинально іншу страву, розповідає Ектор Хіменес-Браво.
МастерШеф. Професіонали-2
На кастингу у Євгена були язички ягняти з пюре з гарбуза та цитрусовими, пюре з батату та желе з тархуна. У Владислава – качина грудинка з обвугленим бананом та зеленим птітімом. Едуард готував баклажан з йогуртом, маринованими грибами шіїтаке та маш бобами. Давид робив каре ягняти з двома видами пюре нуазет. Олександр – курячі “трюфелі” з піною з паленої цвітної капусти з цибулею.
Оскільки учасники змінилися за час проекту, то інгредієнти також можуть змінитися. Але до свого набору продуктів шефи можуть додати лише один новий інгредієнт.
Хто зможе здивувати суддів, покаже останнє випробування проекту. Троє з п’яти потраплять до суперфіналу, де повинні будуть продемонструвати всю свою майстерність, щоб стати заслуженим переможцем другого сезону професіоналів. Вже 18 липня о 19:00 на телеканалі СТБ.
МастерШеф. Професіонали-2
Також ти можеш дізнатися, хто покинув проект “МастерШеф. Професіонали-2” за крок до фіналу.