«Відьми не старіють»: Ексдружина Остапчука показала, як у мінісукні зустрічає 38-річчя

Ексдружина українського ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк святкує день народження. У четвер, 10 жовтня, блогерці та нотаріусині виповнюється 38 років. Свій святковий ранок іменинниця розпочала з публікації в інстаграм відео, де вона танцює пу чорній мінісукні з блискітками, оголеними плечима та шлейфом з правого боку.

Читайте також: «14 років як сім’я»: ведучий «Холостяка» Решетник привітав дружину з річницею шлюбу

Спочатку Горняк задула свічку на невеликому тортику з рожевим кремом і написом «Відьми не старіють». Потім вона з’явилася у кадрі з пляшкою шампанського та келихом. У підписі Христина зазначила, що замість підбиття підсумків ще одного року життя хоче просто насолоджуватися моментом. Знаменитість подякувала найближчим людям та захисникам України за можливість продовжувати жити в умовах повномасштабної війни.

«38!!!!! Зазвичай за декілька днів до дня народження починаються різні думки, якийсь аналіз, дууууже багато думок! Та от сиджу і думаю, що не хочу аналізувати і думати, хочу просто проживати момент і дякувати за все, що маю! А маю я достатньо усього, для свого щастя! Тому, як кажуть, політ нормальний, продовжую! І моє улюблене, що кажу собі кожен рік, так це те, що життя офігенний подарунок, головне не про…бати його! Дякую усім моїм, хто поряд! Дякую батькам! Дякую Захисникам і Захисницям! Хочу жити в своїй країні під вільним небом, одне ось таке бажання! З днем народження мене, я вже велика дівчинка виходить!!!!», — написала зірка мережі.

https://www.instagram.com/reel/DA7pTtatoyi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Печать страницы

Читайте також  10 улюблених алкогольних напоїв королівської родини

Be the first to comment

Leave a Reply