Українська співачка Наталія Могилевська вирішила поділитися із шанувальниками рецептом сезонної страви. На своїй сторінці в інстаграмі знаменитість підказала, що можна зробити з яблук тим, хто зараз сидить на веганській дієті.
Читайте також: Брежнєва у спокусливому образі випустила кліп на новий україномовний трек
Наталія розмістила ролик, у якому знято процес приготування шарлотки без борошна, яєць та цукру. Для приготування дієтичної випічки за рецептом Могилевської знадобляться такі інгредієнти:
Приготування:
Вівсяні пластівці довгого варіння подрібнюємо у блендері. Яблука нарізаємо тонкими шматочками. Сорт яблук будь-який. Перекладаємо їх у тарілку та збризкуємо лимонним соком. Змішуємо у глибокій ємності всі сухі інгредієнти. У складі є псиліум – це лушпиння подорожника. Її можна і не додавати. Кориця за смаком, щіпка солі, сода, олія та вода. Додаємо мед чи будь-який солодкий сироп (наприклад, сироп агави). Швидко вимішуємо тісто, зволікати не можна, оскільки воно густіє. Форму змащуємо олією, викладаємо частину тіста, далі яблука, знову тісто та другий шар яблук. Відправляємо в духовку випікатися за температури 180° на 50 хвилин. Перевіряйте готовність.
Печать страницы
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.