Юристка та кондитерка із Вінниці Аліна Бурик розсекретила, що отримала за перемогу у тринадцятому сезоні «МастерШефа». В інтерв’ю для ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк шеф-кухар озвучила суму грошового призу.
Бурик зазначила, що у довоєнні сезони проєкту переможцям вручали путівку на навчання у престижній французькій школі кулінарії Cordon Bleu, проте зараз володарі першого місця отримують лише кошти.
За словами 24-річної телезірки, їй дали півмільйона гривень, проте цієї суми не вистачить для того, щоби самостійно сплатити навчальний заклад.
Читайте також: «Це якесь нескінченне пекло»: Пугачова та Галкін прокоментували обстріл «Охматдиту»
«Зараз за перемогу не відправляють на Cordon Bleu, на жаль, але маємо те, що має. Лише за перемогу дають гроші певні на рахунок капнули. Мені так часто приходило це запитання, думаю зараз хтось почне що це багато, хтось почне казати, що це мало. Але це 500 тисяч гривень з урахуванням податків. Тут навіть на Cordon Bleu не вистачить», — розповіла Бурик.
Дівчина додала, що планує витратити виграш на відкриття власної справи у рідному місті. Аліна зазначила, що вона вже має невелику кав’ярню, проте вона хотіла б заснувати ще один заклад.
«Насправді поки що я виграш не витрачаю, тому що я все-таки думаю, що я хочу відкрити своє. Свій якийсь заклад і для цього мені потрібно якась фінансова подушка, щоб була моя. Я не знаю як далі складуться обставини. Я розглядаю різні варіанти. Я розглядаю варіанти отримання гранту від держави, щоб розпочати сімейний бізнес у Вінниці», — поділилася Бурик.
Зазначимо, що Аліна до перемоги у «МайстерШеф-13» шість разів намагалася потрапити на проєкт, проте її участь закінчувалась на етапі кастингів.
Печать страницы
Leave a Reply
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.