Едді Мерфі заявив, що вже обрав музичний супровід на власний похорон


Едді Мерфі заявив, що вже обрав музичний супровід на власний похорон

Голлівудський актор Едді Мерфі зізнався, яким бачить власний похорон. Під час інтерв’ю Кевіну Маккартні в рамках просування нового фільму «Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф» 63-річна зірка зізнався, що було б круто, якби на його поминальній службі пролунав один із найвідоміших треків із кіно.

Читайте також: Майже близнюки: Коля Сєрга вразив схожістю з братом-військовим

Йдеться про мелодію з першої частини «Поліцейського з Беверлі-Гіллз» 1984 року від німецького клавішника і композитора Гарольда Фальтермайєра — Axel F. Мерфі зазначив, що йому лестить той факт, що у нього є власна тематична музика, як у Джеймса Бонда чи Індіани Джонса.

«Я вважаю, що це круто мати музичний супровід, який можна увімкнути і знати, що я піду, а ви почуєте цю музику. І коли в ресторанах я чую цю музику на фоні, то думаю: “Вау, це круто, у мене є тематична музика, як у Джеймса Бонда, Індіани Джонса, це круто!” Це круто. У мене запитували: “Ти коли-небудь за ці роки думав про те, щоб зіграти чорношкірого Джеймса Бонда?” Я відповів, що мені це не потрібно, у мене є Аксель Фоулі, у мене вже є персонаж, мені не потрібно бути якимось чорним Джеймсом Бондом. У мене є Аксель Фоулі, у нього є саундтрек і все інше. Ви можете буквально зіграти його. Знаєте, колись, коли я помру, років через 50, я можу зіграти трек на своєму похороні», — сказав він.

Едді додав, що хотів би, щоб на його похороні люди посміхалися. Однак потім розсекретив, що насправді сподівається, що його сім’я дасть йому піти спокійно, без будь-яких публічних церемоній прощання. 

Читайте також  15 речей, яких ти точно не знала про Емму Стоун

«Люди б усміхалися на похороні. Це просто жарт, тому що у мене ніколи не буде похорону. Я маю на увазі, коли я помру, рідні знають, ніякого похорону, ні, просто дайте мені спокійно піти»,  — поділився він.

https://www.instagram.com/reel/C89in8rsx58/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Печать страницы

Be the first to comment

Leave a Reply