Кейт Міддлтон і принц Вільям думають про те, чи варто відправити принца Джорджа в школу-інтернат

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми

Це нас з тобою в дитинстві лякали школою-інтернатом, а в королівській родині є звичаї, згідно з якими принц Джордж повинен відправитися в школу-інтернат, коли йому виповниться 8 років.

Незважаючи на це, Кейт Міддлтон і принц Вільям все-таки не можуть не обдумувати майбутнє принца Джорджа як представники сучасної королівської сім’ї.

Школу-інтернат Ludgrove в Беркширі закінчили принц Вільям і його брат-бунтар принц Гаррі. У неї ж, судячи з усього, і повинен був відправитися маленький син Кейт Міддлтон і принца Вільяма в наступному році, після святкування свого восьмого дня народження. Але останні світові події і стрімкі зміни в житті королівської родини змушують герцогів набагато ретельніше поставитися до питань планування майбутнього.

Я думаю, вони почекають, щоб подивитися, як у їхніх дітей розвиваються особистості, і візьмуть до уваги той факт, чи будуть вони щасливі жити далеко від дому. Переживши жахливу травму у власному дитинстві, Вільям приділяє велику увагу психічному здоров’ю своїх дітей, розповіла королівський експерт Інгрід Сьюард.

Час змін у королівського сімейства. Невже Гаррі і Меган запустили якийсь незворотний механізм рушення сімейних традицій?

Нагадаємо, раніше стало відомо чому принц Гаррі та Єлизавета II посварилися напередодні весілля.

Читайте також  Фоззі видає книжку про залежність, яку викликає шоу-бізнес