Емма Вотсон у день народження згадала головні події свого життя за останнє триріччя

Британська акторка Емма Вотсон, яка стала всесвітньо відомою після виконання ролі Герміони Гренджер у серії фільмів про Гаррі Поттера, відзначила 33-річчя. З нагоди дня народження знаменитість похвалилася стильною чорно-білою фотосесією і зізналася, що змінилося у її житті за останні три роки.

Читайте також: Еллерт відповів на слова Мішиної про те, що він її «знищував морально»

На своїй сторінці в Інстаграм Вотсон вирішила відверто розповісти своїх шанувальникам, чим займалася після відмови від частого відвідування публічних заходів. Акторка згадала про нові навички, травми, втрати та досягнення.

https://www.instagram.com/p/CrEw_mjP9CD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Я відійшла від свого життя — я навчилася серфінгу (погано), каталася на конях (що пішло краще), я багато лікувалася (ТАК, терапія!). Ми з братом об’єднали зусилля Renais (заснували бренд джину, виготовленого лише з переробленого винограду – ред.). Я всиновила Софію у Мексиці, яка здається ангелом, а не собакою. Ми знімали возз’єднання Гаррі Поттера. Я попрощалася з бабусею та дідусем. Я повернулася назад. Я заснувала жіночий екологічний інвестиційний фонд. Я грала в піклбол і навіть грала в гольф, а потім намагалася навчити всіх своїх подруг. Я відрізала собі ніготь на обох руках, намагаючись готувати собі, а потім місяцями могла робити щось однією рукою. Я відчувала себе дуже сумною і дуже злою через багато речей. Я дізналася більше про кохання та про те, як бути жінкою. На це у мене пішло три роки, але я нарешті навчився щоденної практиці та можу виконувати її більше, ніж кілька днів поспіль. Я спалила дещо. Я тепер їм зелень! Я була одержима створенням сайтів Squarespace. Я зняла свій перший рекламний ролик», — написала іменинниця.

https://www.instagram.com/p/CrEw7xqPbTG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Читайте також  Вперше після новини про викидень Меган Маркл публічно виступила

Наприкінці публікації Емма зазначила, що фотосесія відбулася ще минулого року, проте вона не була готова до оприлюднення знімків. Також вона подякувала близьким подругам і брату Алексу за підтримку у важкий час.

«Насправді ці фотографії були зроблені в мій день народження минулого року, але я не була готова вийти зі свого кокона Covid. Сьогодні я відчуваю упевненість. Дякую відьмам у моєму шабаші, які відіграли вирішальну роль у тому, щоб допомогти мені прийти до того, ким я є зараз. Ви мої месники, ви надихаєте мене і надираєте дупу. І насамкінець — спасибі моєму братові Алексу за те, що допоміг мені знайти найскладніші речі, згодом неймовірно кумедні», — підсумувала Вотсон.

https://www.instagram.com/p/CrEw5BcvaP2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CrEw26NP9zE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CrEwse0v1mV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

https://www.instagram.com/p/CrEwp3SvyXo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Печать страницы