Скандал вичерпано: KRUTЬ відмовилася від претензій до TVORCHІ

KRUTЬ

Співачка Krutь, яка посіла друге місце у Нацоборі на Євробачення-2023, відмовилася від претензій до гурту TVORCHI. Нагадаємо, напередодні виконавиця звернулася до Суспільного, висунувши кілька зауважень з приводу музичного супроводу виступу Tvorchi у фіналі конкурсу, а також видання треку Heart Of Steel дистрибуційним лейблом Believe.

Так, артистка заявила, що у приспіві Tvorchi звучав дабл основного вокалу у прямому ефірі, який є порушенням Правил Нацвідбору.

Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров зазначив, що під час прослуховування ефірного запису виступу у фіналі Tvorchi чути додаткову обробку у зазначених секундах, яка може бути даблом. Тим не менш, він не вважає, що така невідповідність запису вимогам правил є суттєвою для оцінки виступу та обрання переможцями Tvorchi.

Що стосується Believe, KRUTЬ вважає, що компанія продовжує працювати на території країни-агресора. Проте команда Суспільного з’ясувала, що Believe  це французька компанія, яка займається дистрибуцією у Європі та Азії. А це не є порушенням правил Нацвідбору. TVORCHI — не єдині фіналісти Нацвідбору, які опублікували свої конкурсні пісні через Believe.

Таким чином, організаційний комітет Євробачення ухвалив рішення, що звернення Krutь не є підставою для припинення участі Tvorchi у Нацвідборі.

В результаті тристоронньої комунікації між Суспільним, фіналістів Krutь та Tvorchi, були розібрані зауваження, які направила Krutь у команду Суспільного. Krutь не має жодних претензій до організації та обрання Tvorchi переможцями Нацвідбору на Євробачення 2023 року.


Печать страницы




Читайте також  На Нікі Мінаж та Кеннета Петті подали до суду за бійку зі службою безпеки