“Якщо загинемо, то хай буде це вдома”: Євгенія Гапчинська розповіла про повернення в Україну

Художниця Євгенія Гапчинська

Українська художниця Євгенія Гапчинська, яка відома своїми картинами з янголами, розповіла журналістам ЖВЛ про те, чому вирішила повернутись в Україну зі своїми дітьми. До широкомасштабного вторгнення РФ художниця жила у Макарівському районі у приватному будинку. На початку березня Євгенія, її донька та молодший 5-річний син вирішили виїхати до Львова. Звідти через Польщу дісталися Німеччини. Вже на початку травня Євгенія ухвалила рішення повернутися до України.

Я, може, винна перед дитиною малою, що я так вирішила повернутись, я так вирішила, що якщо загинемо, то нехай буде це вдома, тільки своє ліжко, тільки своя кухня, — розповіла художниця.

https://instagram.com/p/Cfs1a8XAhf2

Проте будинок, який Євгенія дбайливо облаштовувала разом із чоловіком, понівечили та пограбували рашисти під час окупації. І зараз будинком для художниці та її дітей стала майстерня. Художниця також розповіла про те, як служить у ЗСУ її 50-річний чоловік. Чоловік розповідає, що важко носити амуніцію, але настрій у нього та товаришів по службі бойовий.

Нещодавно ми писали про те, чого хотів добитися від російських колег актор Костянтин Войтенко.


Печать страницы




Читайте також  Екскохана сина Єлизавети II проговорилася про їхній інтимний зв'язок у прямому ефірі