“Прочитати її має кожен громадянин”: українські зірки привітали країну з Днем Конституції

Надя Дорофєєва та Євген Клопотенко

Щороку, 28 червня, в Україні відзначають офіційне державне свято – День Конституції. Президент Володимир Зеленський та інші політики вже привітали українців. А що говорять про це представники шоу-бізнесу — читай у матеріалі наш сайт.

Надя Дорофєєва

Зараз кожен українець як ніколи відчуває ціну власних прав та свобод! Адже кожен виборює їх на своєму фронті. З Днем Конституції, рідні! — написала у своєму Instagram DOROFEEVA.

"Прочитати її має кожен громадянин": українські зірки привітали країну з Днем Конституції
Привітання Наді Дорофєєвої

Jerry Heil

З Днем Конституції! “Ще мить” — і ми побачимо, як навколо світає! Ми споглядатимемо мирний світанок і Біблія та Конституція стануть нашими настільними книгами. Ще мить. —привітала українців співачка.

https://instagram.com/p/CfV49zsAFZl

MONATIK

Я маю мрію, щоб нащі діти жили в мирній, квітучій, правовій, сучасній та вільній Україні. Вірю, що так і буде. З днем Конституції! —MONATIK.

https://instagram.com/p/CfWAPitKrKP

Гурт “Друга ріка”

В нашій Конституції прописані основи нашої держави, її суверенітет, територіальна цілісність, наші з вами права — і все це зараз намагається знищити росія, бо їй не йметься від нашої самостійності, розвитку, як і всю нашу багаторічну історію! Але нічого у неї не вийде — завдяки нашим ЗСУ. Зі святом, українці! Як казав Володимир Сосюра: “Любіть Конституцію, як сонце любіть, як вітер, і трави, і води…”. Не так, звісно, але на честь такого дня дозволили собі трохи каверу, — “Друга ріка”.

https://instagram.com/p/CfV9JXTtOHK

Євген Клопотенко

Конституція раніше була для мене просто словом, беземоційним та беззмістовним. Щось написане в універі на дошці на одній з пар. А потім я відкрив її і прочитав. Так має зробити кожен українець. Обов’язково. Якщо ви думаєте, що Конституція вас не стосується, то, повірте, стосується. Мінімум: тому, що там прописане ваше право на життя та свободу. Максимум: бо неможливо жити у країні, критикувати або розвивати її, не знаючи правил, за якими вона існує. А наша з вами задача зараз – продовжувати рухати країну. Щоб робити армію сильнішою. Щоб ті, хто нас захищають, повернулися у круту державу, яка гідна їх. Так що не ставимо себе на паузу. Розвиваємося. І у цьому розвитку неможливо бути поза політикою. Неможливо бути поза державою. Бути громадянином України означає бути відповідальним за Україну. Бо це дім і за ним треба доглядати. А для того, щоб країна розвивалась, треба, щоб розвивалися люди. Люди — це країна. За посиланням у профілі – Конституція. Навіть якщо раніше читали, то сьогодні можна перечитати ще раз і звірити координати. Зі святом, — поділився чуттєвим постом зірковий шеф-кухар.

https://instagram.com/p/CfWDrzTs_dn

Читайте також  "Бджілка" подорослішала: Аліна Гросу випустила нову версію пісні

Марина Боржемська

Реальність українських дітей, на жаль, зараз саме така. Але свою звичну мирну реальність ми виборюємо кожного дня. Сьогодні Україна відзначає день Конституції. Конституція — основний закон, який гарантує кожному громадянину країни свободи і права, а також визначає політичний устрій держави. Саме те, що так не подобається окупантам. Саме те, чого у них насправді немає. Немає свободи, немає прав, а політичний устрій вирішує не Конституція, а одна людина. Мирного нам неба. Слава Україні. Найшвидшої перемоги. Фото: ХС Харків — Марина Узєлкова.

https://instagram.com/p/CfVo1UJMH_-

Дар’я Петрожицька

Останнім часом я відчуваю тільки одне … ненависть ! І я ненавиджу це відчуття.. у вас так само? Давайте цю ненависть перетворювати в корисне, адже зараз допомога потрібна не менше ніж в перші дні ! Продовжуємо!!!Кожен на своєму фронті. Безмежна вдячність нашим захисникам !!! З днем Конституції ! Слава Україні !!! — написала акторка.

https://instagram.com/p/CfWG0TgNNiV

Тобі може бути цікаво: 5 цікавих місць, пов’язаних з основним законом країни.


Печать страницы