Коля Серга розкрив усю правду про листування з Регіною Тодоренко

Коля Серга та Регіна Тодоренко

Коля Серга вперше розповів, чому відкрито звернувся до Регіни Тодоренко. Приводом листування стала смерть колишнього хлопця ведучої, але у відповідь вона зробила так, що співак уже не міг промовчати.

В Одесі, як і в багатьох містах України, уже були артобстріли та є загиблі. Шоумен Коля Серга зараз перебуває в рідному місті й пояснив команді “Зіркового шляху”, чому одного разу написав Регіні Тодоренко, яка теж народилася в Одесі.

Мого друга, який колись зустрічався з Регіною Тодоренко, убили в Бучі. Вистрілили в потилицю, хоча Алік не був військовим. Він вийшов із підвалу і його просто так убили, — розповів Коля Серга.

Співак зізнався, що його це дуже зачепило. Поготів буквально за місяць до війни він почав розшукувати контакти друга, тому що вони довгий час не бачились один з одним.

https://instagram.com/p/CdbBkLzjqal

Алік був дуже світлою, чудовою людиною. І коли я дізнався, що його більше немає, мене це вибило… Я записав сторіз і був злий на Регіну, яка ніяк не відреагувала, — прокоментував цю ситуацію співак.

Ведуча відповіла йому й запитала: “Чи правда, що Алік помер? У нього хтось залишився?” Співак відповів, що залишилися дружина та дочка.

Наступного дня, за його словами, Регіна виклала їхнє листування, але в ньому не було повідомлень співака, тільки її смс. І написала: “Людина піариться на мені”.

А в мене залишилися всі повідомлення! Я виклав скріншот листування й написав: “Нічого не коментуватиму, просто подивіться, як воно було». Але однаково ця ситуація мене зсередини розбурхувала, я розумів, що с*ка! С*ка ж! Ну як так можна?! Одна справа, коли ти просто людина, яка емігрувала до Росії й залишилася там жити. Але ти — селебріті, на тебе дивляться люди, вони тобі довіряють, — поділився співак.

https://instagram.com/p/CarKF2jrdWc

Читайте також  Євробачення-2023: хто пройшов у фінал із другого півфіналу

Коля Серга зізнався, що навіть не думав виносити цю історію на обговорення, але коли Регіна Тодоренко вирішила збезчестити його за спиною, він не став мовчати й розказав усю правду.


Печать страницы