Ірина Білик зізналась, чи зайняте зараз її серце

Ірина Білик

Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик у прямому ефірі програми “Ранок з Україною” зізналась, чи знайшла кохання після недавнього розлучення з чоловіком і розповіла, кого сьогодні вважає найголовнішим чоловіком у своєму житті.  

Ірина Білик з початку війни зазнала чималих втрат. Орки якийсь час жили в її будинку на Київщині та завдали йому великих збитків. А потім стався скандал з ексчоловіком співачки, який за її спиною організував у росії пропагандистський концерт. В інтерв’ю зі Славою Дьоміним і Лілією Ребрик Ірина Білик зізналась, чим живе зараз і чи отримує квіти від чоловіків.

Одразу після розлучення жінка не може потрапити у наступні стосунки, тим більше у такий буремний час. Зараз я взагалі відпочиваю від чоловічої уваги. Вже в мирний час, думаю, обов’язково знайду свого обранця. Квітів наразі теж немає. Я весь час проводжу з сином. Готую його до школи — ми вчимося писати, читати. Няні зараз немає у нас, тому я все роблю сама, — зізналась Ірина Білик.

https://instagram.com/p/CeRE2z6IGeB

Крім того, артистка поділилась своїми віщими снами, в одному з який з’явився відомий політик, та жартома зазначила, що раніше їй пророчили такий роман.

Нічого поганого мені за цей час не снилось. Сняться лише друзі та незнайомі друзі. До речі, мені наснився прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, прямо перед голосування з приводу того, чи залишиться він на своєму посту. Уві сні він мене обійняв. Мені, до речі, пророчили, що на середині моєї кар’єри я матиму повагу з боку політиків, — коментує зірка.

Нещодавно ми писали, що Володимир Дантес та Даша Кацуріна засвітили однакові кільця на безіменному пальці.

Читайте також  Рідкісні фото: Джіджі Хадід показала, як підросла її 2-річна дочка від Зейна Маліка


Печать страницы