На показі української дизайнерки Litkovskaya у Лондоні зал плакав та аплодував стоячи

Емоційний показ Litkovskaya в Лондоні

На Kornit Fashion Week 2022 відбувся емоційний показ нової колекції української дизайнерки Лілії Літковської. Подіумом пройшлися моделі в об’ємних бушлатах і пальто, складноскроєних костюмах та у пізнаванних речах з деніму.

Притаманний Литковській деконструктивізм, набув нових сенсів — він мав розповісти усьому світові про біль та страждання українського народу, про його силу та незламність, про неймовірних та доблесних захисників української нації.

https://instagram.com/p/Cdn4nLfMHqQ

Посилити військову тему колекції допомогли аксесуари та деталі: військові берці та балаклави, бронежилети, одягнені поверх пальт, жовті пов’язки на рукавах, як у воїнів ЗСУ, а також жовто-блакитні нашивки у кольорах українського прапора, які зв’язала мама Лілії.

https://instagram.com/p/Cdp-tVztmHB

Фінальний вихід моделей проходив під пісню Stafania гурту Kalush Orchestra і кадри війни в Україні 2022, а сама дизайнерка вийшла “на уклін” до публіки з плакатом “Врятуйте Маріуполь, Азовсталь зараз”. Намагаючись стримувати сльози, Лілія Літковська вигукувала “Слава Україні!”.

На показі української дизайнерки Litkovskaya у Лондоні зал плакав та аплодував стоячи
Дизайнер Літковська присвятила свій показ Маріуполю

Цей момент був особливо емоційним для всіх присутніх — ніхто не міг стримати сліз, а потім зал аплодував стоячи. Символічно, що саме у день показу автобуси із захисниками “Азовсталі” залишили територію заводу.

Дізнайся, за скільки продали на аукціоні вишивану сукню Джамали.


Печать страницы




Читайте також  Босоніж по снігу: Марічка Падалко здивувала своїм танцем