Маша Єфросиніна зізналася, що чоловік забороняє їй повертатися до України

Маша Єфросиніна з чоловіком

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Маша Єфросиніна, назвала Собчак посібницею війни, залишалася поряд із чоловіком Тимуром, переїхавши на якийсь час до Львова. Втім, постійні повітряні тривоги та хвилювання за збереження життів їхніх дітей підштовхнули ведучу вирушити до Європи, звідки вона збирає гроші на допомогу Україні в рамках свого благодійного фонду.

В інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” Маша Єфросиніна зізналася, що вже неодноразово поривалася повернутися додому, проте зараз її чоловік категорично проти такого рішення. Виявилося, Тимур зміг знайти слова, які переконали ведучу поки що залишатися разом із дітьми у Німеччині.

Він сказав: Ти повинна залишатися там, тому що я почав бачити, що розгладилося твоє обличчя, що твої очі нарешті позбулися страху і паніки того жаху за все, що відбувається, що я бачив, доки ми були на заході України”, розповіла Маша Єфросиніна.

Ведуча зазначила, що слова чоловіка справді допомогли їй подивитися на тимчасове перебування у Європі з іншого боку. З того часу вона й сама почала закликати українок поки що не повертатися додому, адже до моменту закінчення війни в Україні вкрай небезпечно.

І я благатиму всіх жінок не повертатися до повної перемоги. Тому що ви повернетеся зовсім з іншою енергією. Ви повернетеся вже з живими поглядами, з живою енергією, щоб повертати Україну до життя, — підкреслила Маша.


Печать страницы




Читайте також  TAYANNA зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком, від якого у неї син