Емі Шумер запропонувала Володимиру Зеленському взяти участь у церемонії “Оскар”

Емі Шумер

Американська комедійна актриса та стенд-ап комік Емі Шумер несподівано запропонувала Володимиру Зеленському взяти участь у кінематографічній премії “Оскар”. Свою заяву вона аргументувала тим, що поява президента України допоможе привернути ще більшу увагу до жорстокої війни, розв’язаної Росією.

В ефірі денного ток-шоу Дрю Беррімор Емі Шумер розповіла, що вважає “Оскар” чудовою платформою для Володимира Зеленського, адже церемонію дивиться багато людей з усього світу.

Я думаю, що це відмінна можливість, принаймні, прокоментувати пару речей. У мене є кілька жартів, які наголошують на поточному стані. Я маю на увазі, що відбувається так багато жахливих речей, що важко зосередитись на якійсь із них. Насправді я запропонувала цю ідею продюсерам, я хотіла знайти спосіб підключити Зеленського за супутником або зробити відеозапис, просто тому що “Оскар” дивляться багато хто, — розповіла акторка.

Варто зазначити, що цього року Емі Шумер стане однією з ведучих “Оскара” і проведе церемонію разом із Реджіною Холл та Вандою Сайкс. Свою пропозицію в онлайні зв’язатися з президентом України вона вже озвучила продюсерам, проте поки що невідомо, чи вони його розглянуть.

Нещодавно Олексій Дурнєв висловився, чому російські окупанти безжально бомбардують Маріуполь.


Печать страницы




Читайте також  Ніколь Шерзінґер вразила публіку появою у відвертій золотавій сукні