Кріс Нот повернувся до соціальних мереж після звинувачень у сексуальних домаганнях

Кріс Нот

Зірка серіалу “Секс у великому місті” Кріс Нот, сцену з яким вирізали із серіалу, повернувся до соціальних мереж. Після звинувачень у сексуальних домаганнях актор намагався залишатися в тіні та не з’являвся на публіці, проте днями він все ж таки вирішив вийти на зв’язок із передплатниками.

Через два місяці після того, як кілька жінок звинуватили Кріса Нота у сексуальному насильстві, актор опублікував пост в Instagram, присвятивши його старшому синові. На знімку 14-річний Оріон грає у баскетбол, а в описі до публікації Нот зазначив, як пишається спортивними успіхами свого сина.

Спостерігати за тим, як він досягає своїх перших успіхів у баскетболі, дуже зворушливо, — написав Кріс Нот.

https://instagram.com/p/CaDpY4OMCn1

Відразу за кілька днів після цього актор продовжив активність у соцмережах. Так, днями він опублікував ще один пост, цього разу присвятивши його молодшій дитині. Кріс Нот зворушливо привітав сина Кітса із його 2-річчям.

З днем ​​народження, маленький Кітс! Ти приніс у наше життя світле та блакитне небо! — відзначив актор.

https://instagram.com/p/CaK-IRSPZqF

Варто зазначити, що більшість передплатників Кріса Нота підтримали його повернення до публічного простору. Попри те, що актор став жертвою культури скасування (бренди відмовилися від співпраці, акторське агентство розірвало контракт, а деякі проєкти усунули його від зйомок), вони сподіваються, що звинувачення у бік актора не буде доведено.

Нещодавно стало відомо, що Брітні Спірс випустить власні мемуари за $15 млн, у яких детально розповість про 13-річну опіку батька.


Печать страницы




Читайте також  Ксенія Мішина повернеться на паркет "Танців зі зірками": подробиці 12 ефіру