Даша Астаф’єва у спокусливій сукні з’явилася у розважальному шоу

Даша Астаф’єва

Цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 в ефірі каналу “Україна” відбудеться прем’єра нового розважального шоу “Ігри талантів”, у якому візьмуть участь прості українці та знаменитості. Їхнє завдання, керуючись логікою та інтуїцією, правильно розпізнати приховані таланти 11 незнайомців. В одному з випусків глядачі побачать модель і співачку Дашу Астаф’єву, яка на знімальному майданчику проєкту з’явилась у сексуальному вбранні і влаштувала грайливі витівки.

Фігурі Даші Астаф’євої можуть позаздрити багато дівчат. Сама ж вона не раз зізнавалась, що її тіло – це результат важкої роботи над собою, то чому ж ним не хизуватися. Для зйомок у супершоу Даша обрала трендову драпіровану сукню кольору фуксія, яка вигідно підкреслює усі вигини її фігури. До того ж вона вирішила пожартувати з одним із учасників. Так, коли він просто на сцені почав прикріплювати до її п’ятої точки прищепки, Даша не розгубилась і прищепила одну і йому – поблизу інтимної частини тіла.

Це таке шоу, яке лоскоче нерви і створює напругу. Але я азартна людина, тому в захваті від цього проєкту і з великим задоволенням взяла участь. Так, іноді я помиляюсь, до того ж тут трапляються незнайомі мені слова, але в нашій країні дуже не вистачало такого масштабного шоу, — поділилась емоціями Даша Астаф’єва.

Даша Астаф'єва у спокусливій сукні з'явилася у розважальному шоу
Даша Астаф’єва

А які ще пустощі продемонструє Даша в ефірі нового шоу – дізнаємось уже незабаром.

Нещодавно Злата Огневич зачарувала пікантною фотосесією топлес.


Печать страницы




Читайте також  MARIETTA присвятила пісню чоловікові після втрати дитини