Переможниця “Холостяка-1” Олександра Шульгіна вперше стане мамою

Олександра Шульгіна

Переможниця першого сезону “Холостяк” Олександра Шульгіна поділилася радісною новиною. Вона вагітна! Дівчина, яка після участі в проекті переїхала жити до США, чекає на дитину від свого бойфренда, ім’я якого невідоме.

Серію знімків з округлим животом Олександра опублікувала у себе в Instagram-акаунті.

Лос-Анджелес подарував мені не тільки друга Душі, але й зірочку, серце якої (якого) б’ється всередині. Я рада поділитися з вами нашим щастям. Було складно так довго не розповідати вам, але ми хотіли насолодитись цим чарівним моментом, тому мовчали до останнього — поділилася вона.

https://instagram.com/p/CaHMjSfrwzx

Свого обранця Шульгіна представила публіці нещодавно, у День святого Валентина.

Твого Супермена немає! Він старий, лисий, товстий, мусульманин” я чула від деяких. Поки вони писали ці речі, я тихенько насолоджувалася нашими відносинами, будувала їх по цеглині і оберігала від чужих очей. Сьогодні, в День усіх закоханих, я хочу вас познайомити з своїм Другом Душі, з чоловіком, якого шукала і знайшла, Якому довірилася і вирушила в захоплююче плавання. Я не писатиму, що на нас чекає любов до труни, бо ніхто не знає. Але я знаю точно, що зараз нам добре разом і нехай так буде й надалі — написала Олександра.

Нагадаємо, Олександра Шульгіна стала переможницею шоу “Холостяк” у 2011 році. Головним героєм тоді був хореограф Максим Чмерковський. Після проекту пара зустрічалася лише кілька місяців, потім чоловік повернувся назад до США.


Печать страницы




Читайте також  За душею ні копійки: дружина Павлика розповіла про фінансове становище артиста