Snoop Dogg звинувачений у сексуальному насильстві

Snoop Dogg

Популярний американський репер, продюсер та актор Snoop Dogg звинувачується у сексуальному насильстві. Позов до суду подала хореограф, яка працювала у танцювальному балеті артистка. Як пише Rolling Stone, Джейн Доу заявила, що Snoop Dogg змусив її до орального сексу.

За словами постраждалої, 29 травня 2013 року після концерту репера в Каліфорнії, колишній сутенер та давній друг артиста Бішоп Дон Меджік Хуан запропонував підвезти її додому. Дівчина погодилася, але через сильну втому заснула в машині. Після того, як вона прокинулася, зрозуміла, що знаходиться в особняку Бішопа. Там Дон Меджік Хуан намагався примусити дівчину до орального сексу, засовуючи свій статевий орган їй у рот.

Після того, що сталося, друг Снуп Догга відвіз дівчину на звукозаписну студію, де на той час був сам репер. Джейн Доу стало погано, а після того, як вона відлучилася в вбиральню, слідом за нею зайшов Snoop Dogg і теж схилив її до орального сексу, поки та сиділа на унітазі.

За словами потерпілої, вона зробила артисту мінет із метою отримати роботу на телешоу. Проте після того, що сталося, артист не допоміг їй з розвитком кар’єри. За це танцівниця зажадала від знаменитостей близько десяти мільйонів доларів, але їй відмовили.

Сам Snoop Dogg заперечує звинувачення дівчини та називає їх хибними. Бішоп Дон Меджік Хуан поки не прокоментував позов до суду.

Нещодавно Настя Каменських показала, як обирала весільну сукню для церемонії із Потапом.


Печать страницы




Читайте також  Дружина Дмитра Ступки похвалилася розкішними формами в бікіні